Trucking

National Transport

Stærk og erfaren samarbejdspartner

Mangler I en stærk, erfaren og uafhængig samarbejdspartner til national transport af diverse gods, så er JR-Transport et oplagt valg.

Siden 2006 har vi udført national transport fra vores adresse i Tommerup ved Odense for en lang række danske virksomheder, og vores fokus på sikker transport og rettidig levering har skaffet os en solid kundekreds.

Tilladelser til national transport.

Vi kører kun under ordnede forhold, og derfor har vi også styr på alle nødvendige tilladelser og godkendelser, så både din virksomhed, vores firma samt vores dygtige chauffører er i sikre hænder.

Hvad kan vi transportere?

Vores vognpark, som vi i dag besidder, betyder, at vi kan transportere de fleste godstyper.

Så om du har brug for national transport af køl/frys, farligt gods eller almindeligt stykgods, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 40 15 37 61

International Transport

Sikker og fleksibel international transport

Eksport og import er altafgørende for mange virksomheders succes, og hos JR-Transport tilbyder vi sikker og fleksibel international transport.

Vi har flere års erfaring med international transport i mange sammenhænge fra vores base i Tommerup ved Odense, og vi har alle nødvendige tilladelser og godkendelser.

Rettidig international transport

Sikkerhed er et område, hvor vi aldrig går på kompromis med vores internationale transport, men det går ikke ud over de indgåede aftaler.

Derfor er I garanteret rettidig levering, uanset hvor I skal have fragtet gods til eller fra. Vi har blandt andet stået for international transport i områder som Vesteuropa, Sydeuropa, Skandinavien, Balkan, Nærøsten og de britiske øer.

Transport med høj service

Uanset om du skal have transporteret stykgods til Sverige eller farligt gods til Nærøsten,
så får du god og personlig service hos os.

Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 40 15 37 61 for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud på international transport.

Skriv til JR Transport

​​Udfyld felterne og vi kontakter dig​